ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η “ΗΜΕΡΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ”

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η “ΗΜΕΡΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ”

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών, στην ενημερωτική εκδήλωση “Ημέρα Σταδιοδρομίας”, με θέμα τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και τις εναλλακτικές προτάσεις καριέρας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ- ΚΥΚΛΟΤΡΟ, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, στο Ξενοδοχείο “Ποσειδών Παλλάς” στη Λεπτοκαρυά.

Ο Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού της εταιρείας  “ORIENTUM”, Γιώργος Ραλλάκης, παρουσίασε τις Σχολές των ΑΕΙ και των ΤΕΙ της χώρας μας, τη δυνατότητα μεταπτυχιακής εκπαίδευσης, αλλά και τις προοπτικές εργασίας, που προσφέρει η κάθε Σχολή.

“Προσδιορισμός στόχου, επιμονή και προσήλωση, είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας, που θα οδηγήσει κάθε μαθητή στην κατάκτηση του ονείρου του”, δήλωσε ο Γιώργος Ραλλάκης. “Αυτό το τρίπτυχο, σε συνδυασμό με το υποστηρικτικό οικογενειακό περιβάλλον και τη συμβολή των Φροντιστηρίων ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ και ΚΥΚΛΟΤΡΟ, που παρουσιάζουν υψηλά ποσοστά επιτυχίας, είναι οι παράγοντες που συμβάλλουν καθοριστικά στην τελική επίτευξη των επιδιώξεων κάθε μαθητή”, επεσήμανε.

Οι μαθητές μας , κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και για τα εκπαιδευτικά προγράματα του Αμερικανικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης (ACT), από εκπρόσωπό του.

Ο υπεύθυνος του Εκπαιδευτικού Οργανισμού, Στέφανος Δεμερτζής, συνεχάρη την εταιρεία ORIENTUM για την καθοριστικής σημασίας συμβολή της, στην πλήρη ενημέρωση των μαθητών για το τοπίο στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ώστε να επιλέξουν σωστά τη Σχολή που θα ήθελαν να φοιτήσουν.  Τόνισε, επίσης, ότι τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας των Φροντιστηρίων μας, οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στους συνεργάτες – καθηγητές, τους οποίους ευχαρίστησε θερμά.

 

   

   

  

  

  

 

 

Share on facebook
Share on Facebook