ΤΟ ΚΥΚΛΟΤΡΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

ΤΟ ΚΥΚΛΟΤΡΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

Ημερήσια εκδρομή στον Όλυμπο, διοργάνωσε ο Όμιλος Φροντιστηρίων Δεμερτζής και το Φροντιστήριο «Κύκλοτρο», την περασμένη Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2018. Μαθητές και εκπαιδευτικοί είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη μοναδική ομορφιά του Ολύμπου, ακολουθώντας τη διαδρομή από τα Πριόνια, έως την Παλαιά Μονή του Αγ. Διονυσίου.

Αρχικά, επισκεφθήκαμε το Κέντρο Πληροφόρησης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου, όπου μας ξενάγησε ο υπεύθυνος του χώρου Σάββας Βασιλειάδης – τον οποίο ευχαριστούμε θερμά – και μας ενημέρωσε για τον φυσικό πλούτο και την ιστορία του μυθικού βουνού, μέσα από μία «εικονική ανάβαση» από τους πρόποδες ως τις ψηλότερες κορυφές του.

Στη συνέχεια φθάσαμε με λεωφορείο στα Πριόνια και από εκεί ξεκινήσαμε την πεζοπορία έως την Παλαιά Μονή του Αγίου Διονυσίου. Η διαδρομή ήταν μαγική,  το τοπίο πανέμορφο, «ντυμένο» με τα χρώματα του φθινοπώρου, ιδανικό για να «φορτίσουμε» τις μπαταρίες μας και να επιστρέψουμε ακόμη πιο δυνατοί στη συνέχιση του αγώνα μας.

Η εκδρομή ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με μαθητές και εκπαιδευτικούς να ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εξόρμηση – συνάντηση, που έχει πάντα ως στόχο την ψυχαγωγία όλων μας.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

Κέντρο Πληροφόρησης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου

 

Κέντρο Πληροφόρησης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου

 

 

 

 

Share on facebook
Share on Facebook