ΤΟ ΚΥΚΛΟΤΡΟ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ACT

ΤΟ ΚΥΚΛΟΤΡΟ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ACT

Το Αμερικανικό Κολέγιο Θεσσαλονίκης (ACT) επισκέφθηκαν οι μαθητές Λυκείου του Ομίλου Φροντιστηρίων «Δεμερτζής» και του Φροντιστηρίου Θετικών Επιστημών “ΚΥΚΛΟΤΡΟ”, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018, συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους. Εκεί είχαμε όλοι την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στις εγκαταστάσεις της Βιβλιοθήκης του ACT, καθώς και στο κτήριο φοίτησης των σπουδαστών.

Οι μαθητές μας έλαβαν μέρος σε τρία διαφορετικά εργαστήρια, στα οποία– μέσα από μία διαδραστική διαδικασία –  συζήτησαν θέματα σχετικά με Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, επιχειρηματικές δράσεις, καθώς και άγχη και ανησυχίες της εφηβείας.

Το πρώτο εργαστήριο «ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ» ήταν μια ζωντανή παρουσίαση των σταδίων ενός ταξιδιού με εφαρμογές σε πραγματικό χρόνο.

Στο δεύτερο εργαστήριο «ΑΝΑΠΤΥΣΣΩ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ» αντάλλαξαν απόψεις για το ποια θα πρέπει να είναι τα χαρακτηριστικά και οι δεξιότητες, που πρέπει να αναπτύξουν για να κάνουν μια επιτυχημένη πορεία στον επιχειρηματικό στίβο.

Στο τρίτο εργαστήριο «ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΦΗΒΕΙΑΣ: ΑΓΧΗ, ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ, ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ» είχαν την ευκαιρία, μέσα από βιωματικές και διαδραστικές ασκήσεις, να επεξεργαστούν κάποια από τα θέματα που αφορούν την περίοδο της εφηβείας.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, απολαύσαμε τη στολισμένη Θεσσαλονίκη, κάνοντας βόλτα στο κέντρο της πόλης.

  

  

  

  

 

 

Share on facebook
Share on Facebook