ΤΟ 1o ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ» ΞΕΚΙΝΗΣΕ!

ΤΟ 1o ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ» ΞΕΚΙΝΗΣΕ!

Με μεγάλο ενθουσιασμό ανταποκρίθηκαν οι μαθητές στην πρόσκλησή μας, να γνωρίσουν τον υπέροχο κόσμο της Ρομποτικής.  Μέσα σε λίγες ημέρες συμπληρώθηκε το 1ο Τμήμα και το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, ξεκίνησε το πρώτο μάθημα του «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ».

Οι μαθητές εντυπωσιάστηκαν από την πρώτη επαφή με τα εκπαιδευτικά πακέτα της LEGO MINDSTORMS Education EV3, άφησαν τη φαντασία τους ελεύθερη και μέσω της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, γνώρισαν έναν νέο τρόπο προσέγγισης της Πληροφορικής και της Τεχνολογίας.  

Χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και κατασκεύασαν τα πρώτα προγραμματιζόμενα ρομπότ, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας κινητήρες, αισθητήρες, γρανάζια, τροχούς, άξονες και άλλα δομικά υλικά.

Ταυτόχρανα οι μαθητές μας, μέσω του «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ», μαθαίνουν να επικοινωνούν και να συνεργάζονται, να θέτουν στόχους, να επιλύουν προβλήματα, να ευφερίσκουν λύσεις και να καλλιεργούν την άμιλλα και το ομαδικό πνεύμα.

Εξασφάλισε έγκαιρα τη θέση σου στο 2ο Τμήμα

Το Φροντιστήριό μας, ήδη, οργανώνει την έναρξη του 2ου Τμήματος του «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ». Όσοι μαθητές επιθυμούν να εξασφαλίσουν έγκαιρα τη θέση τους, μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 23520 84344, καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή, από τις 4.00 το απόγευμα έως τις 8.00 το βράδυ.

Share on facebook
Share on Facebook