Εκπαιδευτική Ρομποτική

sitewhite

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

Στο Φροντιστήριο “Κύκλοτρο” πιστεύουμε ότι η μάθηση είναι διασκεδαστική. Και ο τέλειος τρόπος για να το κάνουμε αυτό πράξη, είναι η Ρομποτική!

Το “Εργαστήριο Ρομποτικής”, είναι ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο έχει ως στόχο να εξοικειώσει τους μαθητές με τη διδασκαλία του STEM και της Πληροφορικής, με έναν όμως, άκρως διασκεδαστικό τρόπο.

Από την πρώτη ημέρα του μαθήματος τα παιδιά θα ενθουσιαστούν, καθώς θα δημιουργήσουν το δικό τους ρομπότ!

Πώς λειτουργεί

Δάσκαλοι και μαθητές, σχηματίζουμε δύο ομάδες και κάνοντας χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας, μαθαίνουμε να επικοινωνούμε και να συνεργαζόμαστε. Xρησιμοποιώντας τα ειδικά διαμορφωμένα πακέτα της LEGO MINDSTORMS Education EV3, κάθε ομάδα σχεδιάζει και κατασκευάζει προγραμματιζόμενα ρομπότ, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας κινητήρες, αισθητήρες, γρανάζια, τροχούς, άξονες και άλλα δομικά υλικά.

Τι κερδίζουν τα παιδιά

Με τη μέθοδο αυτή, οι μαθητές μας αποκτούν καλύτερη κατανόηση του τρόπου, με τον οποίο η τεχνολογία λειτουργεί σε εφαρμογές πραγματικού κόσμου. Παράλληλα όμως αναπτύσουν δεξιότητες όπως, η επίλυση προβλημάτων, η δημιουργικότητα, η καλλιέργεια άμιλας και ομαδικού πνεύματος, η εφευρητικότητα, η καινοτομία, η διαχείριση έργου, η επικοινωνία, χαρακητριστικά που συμβάλλουν καθοριστικά στην καλύτερη κοινωνικοποίησή τους.

Ένας υπέροχος κόσμος

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να ταξιδέψετε μαζί μας,  σ΄ αυτόν τον υπέροχο κόσμο της Ρομποτικής!! Το σύνθημά μας είναι: Φαντασία, Καινοτομία, Έμπνευση!!!

Φαντασία:      Αφήστε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη!!

Καινοτομία:    Χρησιμοποιήστε τις ιδέες σας για να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό ρομπότ!!

Έμπνευση:      Εμπνευστείτε εσείς και όλοι γύρω σας!!

Κλείσε τη θέση σου τώρα!

Το «Εργαστήριο Ρομποτικής» απευθύνεται σε μαθητές ηλικίας 10 ετών και άνω. Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. ΠΡΟΛΑΒΕ και ΚΛΕΙΣΕ τη ΘΕΣΗ σου ΤΩΡΑ. Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 23520 84344 καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή, από τις 4.00 το απόγευμα έως τις 8.00 το βράδυ.